Krise- og Kollegastøtte - Vedligeholdelse

7.950,00 DKK

(ekskl. moms)

Vedligeholdelseskurset tjener som rekvalifikation til arbejdet med krise- og kollegastøtte. Kurset er er åbent for ALLE med en uddannelse i Krise- og Kollegastøtte - også selv om du har en gammel kollegastøtteuddannelse.

Som krise- og kollegastøttemedarbejder (KKM'er) står du til rådighed for dine kollegaer, når de oplever stress eller voldsomme hændelser i arbejdet. Samtidig er du en værdifuld sparringspartner for ledelsen og arbejdsmiljøorganisationen på din arbejdsplads, så du kan bidrage til både at forebygge og afhjælpe dårlig trivsel og sygefravær.

At uddanne og vedligeholde en KKM'er koster en brøkdel af, hvad blot én sygemeldt medarbejder koster. Så du er med til at skabe ægte værdi for din arbejdsplads.

Fortæl din leder, at du skal på vedligeholdelseskursus, så du både bevarer og styrker dine kompetencer. Det varer to dage, og vi lover at udnytte tiden effektivt, så du får en masse med hjem.

Vi glæder os til at se dig igen 😀

De bedste hilsner
Ziggie & Henrik
 

Dato

22.-23. oktober 2024 (Vejle)

Prisen inkluderer morgenmad, frokostbuffet, eftermiddagskage samt adgang til kaffe, te, vand og frugt hele dagen.

Hvis du ønsker overnatning, kan du kontakte hotellet på tlf. 7643 6700. Husk at sige, at du skal på vores kursus. Så får du værelset til den rigtige pris.

Se programmet her 👇

Se adressen på dit kursussted her


Information vedrørende kursusdeltager
  • Navn på kursusdeltager(e)

    Navn på kursusdeltager(e)

  • E-mail på kursusdeltager(e)

    E-mail på kursusdeltager(e)

stk.
Beskrivelse


Om KK-netværket og vedligeholdelseskurset

Når man bliver uddannet i Krise- og Kollegastøtte hos KANT PSYK, bliver man automatisk en del af KK-netværket, der arbejder på tværs af organisationer og arbejdspladser i Danmark og Grønland. KK-netværket administreres og koordineres af os.

Vi har også et operativt beredskab, der skal medvirke til at styrke samfundets robusthed - både ved daglig sparring mellem de enkelte krise- og kollegastøttemedarbejdere samt ved store og komplekse beredskabshændelser.

Det er også på dette kursus, du får den nyeste viden og bliver skærpet på dine kompetencer som Krise- og Kollegastøttemedarbejder.