Generelle oplysninger


KANT PSYK ApS
CVR-nr. 37837407
Hovedgaden 55C
2970 Hørsholm

mail@kantpsyk.dk
6133 7184 / 6133 7140

 

Betaling

Du kan betale med Dankort, Mastercard, VISA, JCB, American Express og Diners Club.

KANT PSYK tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves på dit kort, når en kursustilmelding er gennemført.
 

Kursustilmelding og -afmelding

Tilmelding sker som udgangspunkt elektronisk via.www.kantpsyk.dk. Når en tilmelding er foretaget, er den bindende.

Skulle der opstå et behov for at annullere en tilmelding, skal dette ske skriftligt til mail@kantpsyk.dk.

Ved annullering af en tilmelding mindre end 4 uger før første dag i arrangementet, opkræves den fulde kursuspris. Beløbet tillægges moms. Dette gælder uanset årsag til annulleringen - også fx akut opstået sygdom og tilskadekomst.

Hvis din tilmelding til et kursus ikke sker som led i dit erhverv, og du kan betegnes som forbruger jf. Forbrugeraftaleloven, har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra dagen for aftalens indgåelse. Meddelelse om fortrydelse skal sendes pr. mail til mail@kantpsyk.dk. Ved formulering af din mail kan du bruge den standardfortrydelsesformular, som fremgår af Forbrugeraftalelovens bilag 3. Meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten skal være utvetydig. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten sendes inden fortrydelsesfristens udløb.

Såfremt tilmelding sker mindre end 4 uger før første kursusdag i et arrangement, påbegynder vi straks efter tilmeldingen at bestille kursusmaterialer, forplejning, bookinger på kursusstedet mm. Hvis fortrydelsesretten udøves inden for dette tidsrum, skal der betales et beløb til KANT PSYK ApS, der står i rimeligt forhold til omfanget af de ydelser, der er leveret indtil det tidspunkt, hvor fortrydelsesretten blev udøvet, sammenlignet med fuld opfyldelse af aftalen.

Du kan ikke fortryde købet ved blot ikke at møde op på kurset.

Er du selv forhindret i at benytte din kursusplads – fx pga. sygdom – kan du sende en anden i dit sted, hvis det på forhånd er aftalt med os.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb indenfor fristen for fortrydelse, får du dine penge tilbage. Bemærk dog, at de til enhver tid gældende gebyrer pålagt af Nets ikke refunderes.
 

Kursusmaterialer

Alle kursusmaterialer er copyright-beskyttede. Misbrug af materialerne retsforfølges. Trykte kursusmaterialer udleveres udelukkende ved fysisk fremmøde på det pågældende kursus.

 

Betingelser for afbestilling af et bestilt arrangement

Får du brug for at afbestille dit arrangement, bedes du kontakte os hurtigst muligt på mail@kantpsyk.dk.

Der gælder følgende:

  1. Afbestiller du mere end 6 uger før det aftalte tidspunkt for arrangementets begyndelse, opkræver vi IKKE betaling.
     
  2. Afbestiller du mindre end 6 og mere end 4 uger før det aftalte tidspunkt for arrangementets begyndelse, opkræver vi 50 % af den aftalte pris.
     
  3. Afbestiller du mindre end 4 uger før det aftalte tidspunkt for arrangementets begyndelse, opkræver vi 100 % af den aftalte pris.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os som privatperson:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos KANT PSYK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.kantpsyk.dk er direktør Ziggie Mai Vesterlund.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på mail@kantpsyk.dk. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail@kantpsyk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
https://naevneneshus.dk/

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21. november 2022