Hjælp mennesker i krise

0,00 DKK

(ekskl. moms)
Produktet er udsolgt.

 

Vil du skrives op og have besked, når kurset vender tilbage?
Så klik
 her


Unikt og professionelt kursus i psykisk førstehjælp og krisepsykologi

 

 

 • Kunne du tænke dig at lære ægte krisepsykologi fra førende eksperter på området?
 • Vil du være dén, der hjælper mennesker, når de står et svært sted i livet - uden at gøre noget forkert?
 • Vil du være den bedste til at yde psykisk førstehjælp og kunne tale med kriseramte mennesker?
 • Vil du være klogere på menneskers krisereaktioner?
 • Kunne du tænke dig at få en specifik metode til krisesamtaler?

Kan du svare ja til ovenstående - så har du nu en unik mulighed.

På bare en enkelt dag får du et grundigt indblik i, hvordan krisepsykologien kan blive et redskab i din hverdag.

Du bliver undervist af Ziggie & Henrik, som er kendt fra medierne og er førende eksperter indenfor krisepsykologien i Danmark. Vi deler ud af vores erfaringer og giver dig en masse værktøjer, som du kan bruge lige med det samme.

Vi garanterer, at du går hjem med et helt nyt syn på, hvad du kan gøre for andre mennesker.
 

Om kurset og metoden

Hjælp mennesker i krise er et helt unikt kursus i krisepsykologi og psykisk førstehjælp. Og det bedste af det hele er, at kurset er for alle. Det vil sige, at alle er velkomne på kurset uanset uddannelsesbaggrund, arbejdsplads og alt muligt andet. Det vigtigste er, at du gerne vil vide en hel masse om krisepsykologi, og hvordan du på allerbedste vis kan hjælpe mennesker, der befinder sig et svært sted i livet. Derudover er det også helt okay at komme på kurset, hvis du selv har eller har haft det svært og gerne vil blive klogere på dig selv.

På kurset giver vi dig en virkelig grundig indføring i den teoretiske del af krisepsykologien. Ud fra forskellige modeller forklarer vi dig alt om menneskers reaktioner, når de bliver udsat for alt fra sygdomme til fyringer, overfald, ulykker og skilsmisser. For på nogle områder er mennesker nemlig utrolig ens, mens de på andre områder er fuldkommen forskellige.

Men bare rolig – selvom en del af kurset selvfølgelig handler om lidt af teorien bag de menneskelige kriser, så bliver det slet ikke kedeligt. Vi krydrer nemlig det teoretiske med det praktiske, og vi gør det med vores helt særlige glimt i øjet og vores inspirerende ping-pong-undervisning. På den måde kan du nyde at blive undervist i alt det spændende stof, mens du selvfølgelig også får rig mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi skal naturligvis også arbejde med, hvordan vi så gør for at hjælpe andre mennesker på en anerkendende og empatisk måde – det der også kaldes psykisk førstehjælp. Og her går vi heldigvis meget konkret til værks. Vi taler om, hvordan vi får god kontakt til kriseramte mennesker, og hvordan vi på den rigtige måde giver udtryk for, at vi gerne vil hjælpe og også yder hjælpen. Mange er forståeligt nok bange for at gøre ondt værre, når de skal tale med mennesker, der har det svært. På kurset klæder vi dig rigtig godt på, så du aldrig mere skal være bange for netop det. Du vil fremover slet ikke være i tvivl om, hvad du skal sige, og hvad du ikke skal sige.

Oveni alt det får du også metoden Kort KriseSamtale med hjem fra kurset, så du er helt sikker på, at din værktøjskasse er pakket godt og grundigt med anvendelige teknikker, redskaber og værktøjer. Metoden kan bruges af alle, og den kræver ikke anden uddannelse end netop dette kursus. Den er enkel, forståelig og nem at anvende. Og den vil vise dig med al tydelighed, at du med meget få greb kan gøre en kæmpe forskel i et andet menneskes liv ved at tage en kort krisesamtale med dem. Metoden hjælper dig med at få stillet en hel ny type spørgsmål til et andet menneske – nemlig den slags spørgsmål, som gør hele forskellen.

Generelt kan du være helt sikker på, at vi giver dig så meget af vores egen viden og erfaring, som vi overhovedet kan nå på en kursusdag. Vi deler også ud af tips til bøger du skal læse, film du med fordel kan se, og podcasts, som kan gøre dig endnu klogere. Du kan godt begynde at glæde dig.

Se programmet for kurset her. Bare klik på billedet  ↙︎

Prisen inkluderer:

 • Undervisning kl. 09.00 - 16.00
 • Skræddersyede kvalitetsmaterialer, der kan downloades fra vores hjemmeside i god tid inden kurset
 • Morgenmad, frokostbuffet, eftermiddagskage samt adgang til kaffe, te, vand og frugt hele dagen

Datoer

 • Kurset holder pause

Se adressen på dit kursussted her

Status: KURSET ER FYLDT

Information vedrørende kursusdeltager
 • Navn på kursusdeltager(e)

  Navn på kursusdeltager(e)

 • E-mail på kursusdeltager(e)

  E-mail på kursusdeltager(e)

Beskrivelse

Metoden Kort KriseSamtale

På kurset får du vores helt særlige metode til korte - og alligevel værdifulde - samtaler med mennesker, der står et svært sted i livet. Vi kalder den Kort KriseSamtale. Metoden er udviklet på en måde, så du selv på forholdsvis kort tid kan få stillet de rigtige spørgsmål og guidet den kriseramte i den rigtige retning i forhold til at få den nødvendige hjælp. 

Mange tror, at der med det samme skal tales meget om deltaljerne i selve hændelsen. Men efter mange års erfaring er det blevet klart for os, at der findes langt vigtige spørgsmål. Det vigtigste er nemlig at få stillet de spørgsmål, som den kriseramte ikke er blevet stillet før. Og når den slags spørgsmål kommer på banen, kommer den ramte også med svar, der ikke er blevet givet før. Det giver ny erkendelse og bringer ægte værdi ind i samtalen.

Når vi gennemgår metoden for dig på kurset, får du alle vores unikke spørgsmål. Du får en helt unik indsigt i, hvad en Kort KriseSamtale kan indeholde, og du får et langt bedre overblik og ro på dig selv - også når samtalen handler om en alvorlig situation. Du bliver god til at udvise empati og anerkendelse, og du kommer til at forstå, hvordan en krisesamtale kan være både omsorgsfuld, effektiv og værdifuld på samme tid.

Kort KriseSamtale er en del af kurset, og den er grundigt beskrevet i kursusmaterialet.