Egenomsorg

4.800,00 DKK

(ekskl. moms)

6.000,00 DKK
(inkl. moms)


Lær at passe på dig selv, når du passer på andre.

Kunne du tænke dig at blive rigtig god til at håndtere belastninger og forebygge udbrændthed?
 

 

 • Vil du lære, hvordan du bliver fri for bekymringer og tankemylder - én gang for alle?
 • Vil du lære, hvordan du sætter dig selv i fokus samtidig med, at du hjælper andre?
 • Vil du blive bedre til at sætte grænser og fokusere på din egen trivsel?
 • Kunne du tænke dig at få en kæmpe værktøjskasse med hjem - og begynde at bruge den lige med det samme?

Kan du svare ja til ovenstående - så har du nu en unik mulighed.

På bare en enkelt dag får du et grundigt indblik i, hvordan du håndterer bekymringer og svære følelser. Vi giver dig konkrete og afprøvede teknikker til at passe på dig selv, så du ikke bliver udbrændt i din omsorg for andre mennesker.

Du bliver undervist af Ziggie & Henrik, som er kendt fra medierne og er førende eksperter indenfor stress- og krisepsykologien i Danmark. Vi deler ud af vores erfaringer og giver dig en masse værktøjer, som du kan bruge lige med det samme.

Vi garanterer, at du går hjem med et helt nyt syn på, hvad du kan gøre for dig selv - samtidig med, at du gør noget for andre mennesker.

 

Om kurset

Egenomsorg er for dig, der gerne vil lære at passe godt på dig selv. Måske arbejder du til dagligt med mennesker, som du passer godt på, og som du gør alt for skal have det godt. Eller måske er du sådan en, der bare generelt er god til at passe på og sørge for andre, men som nemt glemmer dig selv. Hvis du kan nikke genkendende til det, så det er her kursus lige noget for dig.

Mange af dem, der kommer på lige netop det her kursus, sidder lige nu og tænker, at de ville ønske, noget var anderledes i deres liv. Måske føler de sig stressede, pressede, udbrændte eller er nervøse for at blive det. Så hvis du er klar på forandringer i dit liv, så kom med.

På kurset fokuserer vi på alt det i vores liv og verden, vi kan tage kontrol over, og som vi kan påvirke, så vi selv trives bedre. Vi arbejder med at blive verdensmestre i at skelne imellem, hvad vi kan gøre noget ved, og hvad vi ikke kan. Alt for mange af os går rundt og slås med noget, vi til syvende og sidst ikke kan gøre noget ved. Det tager alt for meget af vores energi, og det påvirker vores humør og trivsel i en negativ retning.  

Vores egne tanker spiller en kæmpestor rolle i forhold til at passe godt på os selv, og derfor skal du på kurset også lære en hel masse om tanker. Du skal lære, hvad tanker er, hvad tanker gør ved os, hvilken betydning de har, og så skal du selvfølgelig lære, hvordan du selv kan tage kontrol over, hvad du gør med dine tanker. På kurset lærer du de forskellige tankeprocesser godt at kende, og du bliver opmærksom på, hvornår du har gang i noget godt, og hvornår du skal stoppe dig selv i noget ukonstruktivt.

På den måde kommer du til at lære, hvordan du gør dig fri af bekymringer, grublerier, spekulationer og alle mulig andre tanker, som frarøver dig nattesøvnen og din trivsel i dagligdagen.

Vi lover dig, at du får alle vores gennemprøvede teknikker, værktøjer, redskaber, tips og tricks med dig hjem fra kurset, så du selv kan gå hjem og arbejde videre med din trivsel og virkelig drage omsorg for dig selv. Du får en fuldpakket værktøjskasse, og du vil ved kursets afslutning ikke være i tvivl om, hvordan du kommer videre herfra.

Kurset er en klar investering i dig selv og din fremtid, og vi garanterer dig for, at du med dette kursus kan skabe større forandringer i dit liv, end du lige går og tror. Faktisk kan kursusdagen blive den sidste dag i dit liv med bekymringer, grublerier og alt det andet, der tager din opmærksomhed, energi og gode humør. Fremover vil du selv være i stand til at vælge, hvor meget opmærksomhed du vil give dine tanker.

Som vi plejer at sige: Hvis du bliver ved med at gøre, som du plejer, bliver alting ved med at være, som det plejer. Så det her kursus er altså en unik mulighed for at trække en streg i sandet og begynde på noget nyt.

Se programmet for kurset her. Bare klik på billedet  ↙︎

Prisen inkluderer

 • Undervisning kl. 09.00 - 16.00
 • Skræddersyede kvalitetsmaterialer, der kan downloades fra vores hjemmeside i god tid inden kurset.
 • Morgenmad, frokostbuffet, eftermiddagskage samt adgang til kaffe, te, vand og frugt hele dagen.

Dato

 • 2. oktober 2024 (København)
 • 8. november 2024 (Vejle)

Se adressen på dit kursussted her


Information vedrørende kursusdeltager
 • Navn på kursusdeltager(e)

  Navn på kursusdeltager(e)

 • E-mail på kursusdeltager(e)

  E-mail på kursusdeltager(e)

stk.
Beskrivelse

Egenomsorg er blevet kendt som det kursus, der giver dig et helt nyt perspektiv på, hvad du kan gøre for dig selv