Sådan håndterer du bekymringer - så de ikke ødelægger dit liv

760,00 DKK

(ekskl. moms)

950 DKK
(inkl. moms)

Onlinekursus
Se alle videoerne, når det passer for dig - ligeså mange gange, du har lyst 😁

 

Når du har købt kurset, ejer du det for altid. 

Og hvis du ikke er tilfreds, får du naturligvis dine penge tilbage. Se betingelserne nederst på siden.
 

Tænker du for meget? Føler du, at dine tanker plager dig, så det kan være svært at koncentrere sig om dagen og ikke mindst sove om natten? Så er du landet det helt rigtige sted. Det er nemlig utrolig menneskeligt at bekymre sig og tænke katastrofetanker, men det er også meget slidsomt, og det stjæler din mentale energi.

De fleste mennesker tror ikke, det kan blive hverken bedre eller anderledes. De tror ganske enkelt, at deres hjerne og deres tanker er, som de er, og at de endda er født sådan. Men sådan er det heldigvis ikke.

Derfor præsenterer vi nu det mest værdifulde onlinekursus til dato. Kurset er ganske enkelt proppet med gode forklaringer, værdifuld viden og ikke mindst – en hel bunke utrolig virksomme redskaber og værktøjer, du skal bruge, når du skal i gang med at tage kontrollen tilbage over dine tanker. Du kan nemlig få styringen over dem, så de ikke længere styrer dig og dit liv.

Lyder det godt? Faktisk kan du ved at tage dette kursus blive verdensmester i IKKE at bekymre dig men i stedet lade den slags tanker ligge og bruge din energi på noget bedre og mere givende.

Kom med, når Ziggie & Henrik inviterer dig på en inspirerende rejse i tankernes forunderlige verden og klæder dig fuldstændigt på til selv at skabe skelsættende forandringer i dit liv.

Når du har gennemført kurset og bevæget dig igennem alle de spændende undervisningslektioner i dit eget tempo, garanterer vi at du:

🔆 Har helt styr på, hvad tanker er

🔆 Er fortrolig med forskellen på bekymringer og grublerier

🔆 Ved hvorfor bekymringer ALDRIG betaler sig

🔆 Har forståelse for, at ethvert menneske selv har kontrol over tanker og handlinger

🔆 Ved hvilken betydning tanker har for din egen trivsel

🔆 Har kendskab til selvhjælpsredskaber og -værktøjer og har forståelse for, hvordan de anvendes

🔆 Er overbevist om, at du selv kan skabe forandringer ved at implementere nye tankevaner

🔆 Får mere ro i hovedet og kan lægge ukonstruktive tanker til side

🔆 Bedrer din egen trivsel

 

Betingelser for køb af onlinekurser

For private

Bemærk, at et onlinekursus købt hos KANT PSYK er personligt og ikke må deles med andre.

Der er således altid tale om en enkeltbrugerlicens, der udelukkende må anvendes af den fysiske person, der har købt kurset.

I tilfælde af en brugers misligholdelse af nærværende vilkår og KANT PSYK´s handelsbetingelser er KANT PSYK i tillæg til eventuelt krav på vederlag for uberettiget udnyttelse af det licenserede berettiget til erstatning i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler.

Ved køb af et onlinekursus har en privat køber ret til at fortryde sit køb i 14 dage regnet fra købstidspunktet. Ved fortrydelse mister man adgangen til onlinekurset.

I øvrigt henviser vi til KANT PSYK's handelsbetingelser, som også gælder her.


I erhvervsforhold

Måtte en juridisk person ønske adgang til kurset, skal der købes en brugerlicens til hver fysisk person, som skal have adgang til kurset. Dette vedrører fx en arbejdsplads, hvor der dermed skal købes et antal kurser svarende til det antal personer, der skal se det.

I tilfælde af en brugers misligholdelse af nærværende vilkår og KANT PSYK´s handelsbetingelser er KANT PSYK i tillæg til eventuelt krav på vederlag for uberettiget udnyttelse af det licenserede berettiget til erstatning i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler. KANT PSYK er yderligere berettiget til at opkræve en konventionalbod på kr. 10.000,00 pr. overtrædelse af vilkårene. Betaling heraf lovliggør ikke misbruget.

I øvrigt henviser vi til KANT PSYK's handelsbetingelser, som også gælder her.

Status: Ledige pladser
stk.