Forstå hvad psykiske kriser er (og hvorfor kriser aldrig er permanente)

479,20 DKK

(ekskl. moms)

599 kr.
(inkl. moms)

Onlinekursus
Se alle videoerne, når det passer for dig - ligeså mange gange, du har lyst 😁

Når du har købt kurset, ejer du det for altid 🙌🏻

Og hvis du ikke er tilfreds, får du naturligvis dine penge tilbage. Se betingelserne nederst på siden.
 

Dette onlinekursus er et helt unikt kursus i krisepsykologi, hvor Ziggie & Henrik fører dig ind i en spændende verden med deres inspirerende undervisning. Kurset er for ALLE, der synes krisepsykologi er spændende, og som gerne vil vide, hvad psykiske kriser er for en størrelse. På kurset bliver du undervist i både let tilgængelige teori og konkret og anvendelige praksis.

Så hvis du lige nu enten er nybegynder indenfor krisepsykologi og gerne vil have en grundlæggende viden, eller du ikke er nybegynder men gerne vil have et fedt brush-up, så er kurset lige noget for dig. Det er ikke nødvendigt at have nogen form for forhåndsviden eller uddannelse. Alle er hjerteligt velkomne i dette onlineunivers. Og husk: Du kan tage kurset ligeså mange gang, du vil. 

Kurset er inddelt i to faser:
#️⃣ 1 At se ud over krisens landskab – den teoretiske del
#️⃣ 2 At rejse gennem krisens landskab – den mere praktiske del

Når du har gennemført kurset og bevæget dig igennem alle de spændende undervisningslektioner i dit eget tempo, garanterer vi at:

Du har kendskab til, hvordan kriseramte mennesker ser sig selv og hvorfor

Du har helt styr på, hvorfor mennesker konstant søger efter meningsfuldhed og sammenhæng, og hvordan det hænger sammen med at være i krise

Du kender og forstår de teoretiske begreber bag, hvad der kan bringe mennesker i krise

Du forstår forskellen mellem hændelse og oplevelse, og hvorfor mennesker reagerer forskelligt

Du har fuld forståelse for, hvorfor overreaktioner ikke findes

Derudover kan vi også garantere at:

✴️ Du ved, hvordan kriser kommer til udtryk hos mennesker, både når det gælder tanker, følelser, og det der sker i kroppen

✴️ Du har indblik i, hvorfor vi mennesker hellere vil have ødelagt vores fest end vores hverdag

✴️ Du har viden om, hvorfor mennesker elsker handling og har det svært, når ingen handlinger hjælper

✴️ Du forstår, hvorfor en krise er en rejse fra A til B og derfor aldrig er permanent

✴️ Du bliver klog på, at kriser til syvende og sidst ender med et nyt ståsted, og hvordan mennesker ser forskelligt på det faktum – at det for nogle bliver en forringelse af livet, mens det for andre bliver en forbedring med mulighed for vækst.

...og så lige "det med småt"

👇

Betingelser for køb af onlinekurser

For private

Bemærk, at et onlinekursus købt hos KANT PSYK er personligt og ikke må deles med andre.

Der er således altid tale om en enkeltbrugerlicens, der udelukkende må anvendes af den fysiske person, der har købt kurset.

I tilfælde af en brugers misligholdelse af nærværende vilkår og KANT PSYK´s handelsbetingelser er KANT PSYK i tillæg til eventuelt krav på vederlag for uberettiget udnyttelse af det licenserede berettiget til erstatning i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler.

Ved køb af et onlinekursus har en privat køber ret til at fortryde sit køb i 14 dage regnet fra købstidspunktet. Ved fortrydelse mister man adgangen til onlinekurset.

I øvrigt henviser vi til KANT PSYK's handelsbetingelser, som også gælder her.


I erhvervsforhold

Måtte en juridisk person ønske adgang til kurset, skal der købes en brugerlicens til hver fysisk person, som skal have adgang til kurset. Dette vedrører fx en arbejdsplads, hvor der dermed skal købes et antal kurser svarende til det antal personer, der skal se det.

I tilfælde af en brugers misligholdelse af nærværende vilkår og KANT PSYK´s handelsbetingelser er KANT PSYK i tillæg til eventuelt krav på vederlag for uberettiget udnyttelse af det licenserede berettiget til erstatning i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler. KANT PSYK er yderligere berettiget til at opkræve en konventionalbod på kr. 10.000,00 pr. overtrædelse af vilkårene. Betaling heraf lovliggør ikke misbruget.

I øvrigt henviser vi til KANT PSYK's handelsbetingelser, som også gælder her.

Status: Ledige pladser
stk.